Õnne 13 Season 6

October. 03,1998      
Rating:
6.5
Trailer Synopsis

Õnne 13 is an Estonian dramatic TV series that airs on ETV. The series first aired on 30 October 1993 and was written by Astrid Reinla and as of 1996 by Teet Kallas. Since 1997, the series is produced by BEC, which has also produced Pehmed ja Karvased, Kodu Keset Linna and Ohtlik Lend. The series takes place in the fictional town of Morna, and features an ensemble cast.

Episode 31 : 110. lugu
May. 01,1999
On kevadpühad. Annemai otsustab talus piduliku söömaaja korraldada. Johannesel ja Almal on pulmaaastapäev. Jaanus ja Jane saavad enne Jaanuse sõjaväkkeminekut kokku kohvikus. Allanil on tõsine jutuajamine Jaanusega. Laine korraldab oma noorte elu, mis pole aga viimastele eriti meeltmööda ja nad otsustavad osta korteri Õnne 13 majja. Teet Kallase dokumentaaldraamas. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 30 : 109. lugu
April. 24,1999
Koju saabub Rudolf, kes toob kaasa rõõmu, aga ka läänelikku mõtlemist ja kapitalistlikku ellusuhtumist. Richard saabub kohtust. Georg läheb Eveliniga lepitust otsima, kuid kodus on vaid Laine, kes vihastab, kui Georg ei nõustu talle alluma. Mare on pahas tujus kohtuprotsessi pärast. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 29 : 108. lugu
April. 17,1999
Pille isa ja Evald kohtuvad raamatukaupluses. Kohvikus räägitakse sirgeks nii mõnedki asjad. Põder näitab Margnale hotelli ja koos tehakse liigud. Ka Pille räägib isale Evaldist. Jaanus saab sõjaväekutse. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 28 : 107. lugu
April. 10,1999
Allan ja Mare lahutavad end ametlikult. Pärast kohvikus istudes lähevad jälle tülli. Johannesele ja Almale tuleb külla Evald. Räägitakse elust ja õnnest. Evelini külastab Stella, kes teatab, et Sumbergil on laps. Sumberg lükkab süüdistused tagasi ja läheb Eveliniga tülli. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 27 : 106. lugu
April. 03,1999
Johannest, kes viibib haiglas Jane hoolitseva käe all, tulevad vaatama Alma ja samuti ka Kristjan, kes palub kõik oma patud andeks. Johannesel on lastehaigus - viiruseline mononukleoos. Richard seletab Jauramile, miks Eesti riigis pole loomapidamisel mõtet. Jürka maksab Ahvenale julmalt kätte. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 26 : 105. lugu
March. 27,1999
Evelinile tuleb ootamatult külla linnapea, kes on temas väga pettunud. Laine on väga õhevil, ta kohtab kaupluses Jürkat, kes saab teada, mis mänge Ahven Marokos mängis. Ahven läheb Alma juurde, et saada temalt hotelli võtmekapi võti. Pille on koos EvaldigaTallinnas, kohvikus aga kohtavad juhuslikult Evaldi endist abikaasat. Johannes kurdab peavalu üle. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 25 : 104. lugu
March. 20,1999
Kukuveer tõstab Toivo keset talve suvilast välja, Allan võtab ta aga peale ja viib enda poole. Samal ajal saabub Mare, kes joodab Allani purju ja meelitab ta lahutuspaberitele alla kirjutama. Evald teeb Kuslapile ettepaneku võtta mõneks ajaks üle "Külalise" toimetamine. (Evald jääb äraootavale seisukohale). Margna ja Põder jagavad Morna linna, Margna kavatseb Põdralt hotelli ära osta. Evelin ja Sumberg otsustavad abielluda augustis. Kristjan arvab, et noorpaar hakkab elama pööningukorrusel. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 24 : 103. lugu
March. 13,1999
Johannes läheb haiglasse Kuslapit vaatama. Teel kohtub ta haiglaõega, kes Jaanuse hilisemal tutvustamisel osutubki Janeks. Tiiu esitab Kuslapile ultimaatumi - kohe kui mees terveks saab, peab ta tulema koos temaga Tallinna. Evald ei suuda uskuda, et Pille on temasse niivõrd kiindunud. Pille tahab osa võtta tellerite konkursist Tallinnas ja Evald läheb temaga kaasa. Õhtusel jalutuskäigul kohtavad nad Johannest. Mare on pahane, et kohtuistung ei viinud kusagile. Margna mõtleb osta endale ühe väikese linna - Morna näiteks. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 23 : 102. lugu
March. 06,1999
Linnapea ja Evelin arutavad festivali asju. Evelin kohtab linnavalitsuses ootamatult Ahvenat, kes Evelini ära tundes proovib teda meelitada. Evelin ja Georg leiavad, et nad ei saa enam teineteiseta elada. Almat ja Johannest külastab pealinna väärikas poiss Allan. Richard mõõdab oma maad punktipealt täpseks ja lubab Ülole, et linnaprouad nende õuele kamandama ei tule. Kuslap saab jahimehelt kuuli reide. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 22 : 101. lugu
February. 27,1999
Alma ja Johannes hingavad endiselt Maroko õhku. Ootamatult saavad nad kokku Marega. Sumberg läheb reisilt tagasi saabunud Evelinile ja Lainele lennujaama vastu ja koos istutakse kohvikus. Sumberg avaldab Evelinile armastust. Tagasi on ka Ahven. Ta kohtub Jürkaga, kes saab alles nüüd aru, kui suure vea ta on teinud. Kristjan tahab Evelinile anda maja ülemise korruse. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 21 : 100. lugu
February. 20,1999
Jürka läheb Margna juurde ettepanekuga pildistada vastaspartei kandidaat Raidveri prostituutidega. Plaan otsustatakse täide viia. Õnnetuseks on aga hotellis samal ajal Põdral külas hoopis Kukuveer. Jaanusele tuleb esmakordselt külla Jane, kes ei taha, et asjad nii kiiresti käiksid. Laine saabub Marokosse ja kohtub turul Eveliniga. Johannes ja Alma löövad Marokos tantsu berberite õhtul. Felix leiab uue ameti - temast saab hauakaevaja. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 20 : Üheksakümne üheksas lugu
February. 13,1999
Sumberg saadab Laine lennujaama, kus nad kohtavad Almat ja Johannest, kes samuti alustavad oma pikka reisi. Tagasiteel koju trehvab Sumberg Jaanust. Evald külastab üle pika aja Pillet, kes ei taha, et ta nii vara ära läheks. Evald jääb. Mare saabub Marokosse ja kohtab seal Harry Ahvenat. Laine saabub samuti Marokosse. Allan läheb Toivole suvilasse külla. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 19 : Üheksakümne kaheksas lugu
February. 06,1999
Sumberg läheb Laine juurde Evelini otsima ja saab teada, et naine on Marokosse sõitnud. Laine otsustab talle sinna järele minna. Mare käib vennaga kohut. Margna tahab oma naisega abielluda ja kingib Marele reisi Marokosse. Evelin kohtab Marokos Ahvenat, kes nimetab end Jüri Kergeseks. Põder teeb Almale ettepaneku sõita firma kulul puhkusereisile soojale päikesepaistelisele maale - viimane ei nõustu seda üksi tegema. Aleksander laenab Johannesele raha, et too saaks Almaga kaasa minna. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 18 : Üheksakümne seitsmes lugu
January. 30,1999
Alma muretseb Merikese ja Jaanuse pärast. Johannes teeb talle teatavaks, et Jaanusel on uus pruut. Johannes sõidab Aleksandri juurde. Jaanus on haiglas Janel külas. Ülo on peremehe äraolekul mõisavalitseja. Jauram tuleb pulmast. Ülol on maailmaküsimused. Põder tahab reklaami eesmärgil hakata kasutama Evaldi kauni tüdruksõbra visuaalset motiivi - Evald saadab kogu valimise värgi kuradile. Evelin jõuab Marokosse. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 17 : Üheksakümne kuues lugu
January. 23,1999
Jaanus otsib ajalehest Johannese naljalugusid. Laine ja Kristjan otsivad Tallinnas maja, kus pidi toimuma Jägerfreundide suguvõsa kokkutulek - lugu lõpeb pettumusega. Linnapea pakub Evelinile kultuuriprojektide direktori ametikohta Morna linnavalitsuses. Evelinil pole vastuväiteid. Stella saabub ootamatult tagasi Sumbergi juurde, kinnitades, et alatiseks. Georgil on aga hoopis teised plaanid. Jürka leiab Raidveri hotellitoa arve: miks maksab selle kinni Põder? Ahvenal on kurjad plaanid. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 16 : Üheksakümne viies lugu
January. 16,1999
Kuslap ei saa kasutada Evaldi kirjutisi, kuna too kandideerib Riigikogusse. Ta jätab toimetuse paariks tunniks Evaldi ja Pille päralt. Sumberg tuleb Evelinile külla. Linnapea kutsub Evelini ootamatult kokkusaamisele ja Sumberg jääb Annabeli hoidma. Leo Kukuveeril on närvid läbi ja nad lähevad koos Allaniga kõrtsi. Allan võtab korteriteema üles. Johannes toob koju koera. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 15 : Üheksakümne neljas lugu
January. 09,1999
Richard on pahane ajalehtede peale, kus aetakse maamehevastast poliitikat. Antsul on koolis hinnetega probleeme. Laine protestib Annabeli lasteaeda panemise vastu. Laine küsib Almalt nõu, kes võiks talle keskaegse lõikega kleidi õmmelda. Evelin käib välja veksli, et kevadeks on advokaat Sumberg tema oma. Aleksander pageb omandireformi eest Mornasse ja tema korteri paneb oksjonile poeg Rudolf. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 14 : Üheksakümne kolmas lugu
January. 02,1999
Kristjan on veendunud, et tema pärineb von Jägerfreundide suguseltsist. Talle saadetakse Saksamaalt kaart. Allan ja Leo ootavad kohvikus Toivot. Leo pakub Toivole kohta oma valimismeeskonnas ja elukohaks aiamajakest Muugal. Allan helistab Marele. Margna räägib patriotismist ja Mare lubab talle, et annab lahutuse sisse. Evelin kohtab õhtul Georgi. Viimane põgeneb talle külla tulnud Stella ja Katrini eest, sest mõlemad soovivad temaga abielluda. Evelin kutsub ta enda poole. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 13 : Üheksakümne teine lugu
December. 26,1998
Felix otsib Johannese juurest "papaad" ja Arinat ning soovib jõulurahu. Evaldit külastab Maie, kes kutsub teda koju. Evald aga kutsub Maie hoopis baari jõulunapsule.
Episode 12 : Üheksakümne esimene lugu
December. 19,1998
Aleksander tülitseb Felixiga, kuna too ei taha enam elada. Arina püüab Felixile mõistust pähe panna. Kristjanil on „eesti asjast“ stress. Asja pöörab aga hoopis teiseks kutse von Jägerfreundide suguvõsa kokkutulekule. Allan külastab Toivot, kellel on külas asotsiaalist vene sõber Ljova. Alma kahtlustab, et Evaldil on Mornas keegi südamedaam. Alma kutsub Arina ja Aleksandri jõuludeks külla. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 11 : Üheksakümnes lugu
December. 12,1998
Aleksander argues with Felix, because he doesn't want to live anymore. Kristjan stresses over Estonian politics, but the invite to the von Jägerfreund family reunion changes his mind. Allan visits Toivo and meets with his homeless friend Ljova. Alma suspects Evald has someone special in Morna. Alma invites Arina and Aleksander over for Christmas.
Episode 10 : Kaheksakümne üheksas lugu
December. 05,1998
Ahven ja Jürka on Mornas komandeeringus ning alustavad operatsiooni koondnimetusega "Põder". Ahven võtab enda nimele Jürka uue äriidee - puidust riidepuud. Aleksander õpetab Arinale eesti keelt. Feliksil on tõsine mure - tema ei sobi kapitalismi aega ja tema teadust pole kellelegi vaja. Laine läheb Johannese juurde, et Kristjani eest andeks paluda - on ju jõulurahu aeg. Jaanus kohtab kaupluses vana klassiõde ja veetlevat neidu apelsinidega. Johannes otsustab Kristjanile kätte maksta. Ta laseb Jaanusel kirjutada kirja Kristjanile - kutse von Jägerfreundide suguvõsa kokkutulekule. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 9 : Kaheksakümne kaheksas lugu
November. 28,1998
Johannes on Mornast jalga lasknud ja viibib Aleksandri juures. Ta on päris purjus ja laseb viimasel Almale valetada, et on Meriväljal oma poja Arturi juures. Tiiul ja Kuslapil on raskusi teineteise nägemisega - üks tuleb ning teine läheb ja vastupidi. Tiiu käsib Kuslapil Johannese käest andeks paluda. Viimased lepivadki ära ja Johannes läheb koju tagasi. Merike ja Mare vestlevad pärast sisseostude tegemist kohvikus. Mare muretseb, kus noored peale pulmi elama kavatsevad hakata ja tahab neile kinkida suusapuhkuse Norras. Teet Kallase dokumentaaldraama. Idee autor Astrid Reinla.
Episode 8 : Kaheksakümne seitsmes lugu
November. 21,1998
Linnapea Ulvi Kukk vaimustub Evelini ideest viia Morna linnas läbi festival. Sumberg kutsub Evelini kohvikusse. Kuslap teeb Johannesele eritellimuse - ta tahab ajalehte mõnda ägedat lugu vene aja valimistest. Kristjan räägib Kuslapile, et Johannesel on must minevik ja sellest tuleks teha ajalehte üks kirjatükk. Kukuveer teeb juttu Allanile elamiskoha leidmisest. Teet Kallase dokumentaaldraama, idee autor Astrid Reinla.
Episode 7 : Kaheksakümne kuues lugu
November. 14,1998
Jauram loeb Ülole luuletusi. Viimane peab teda riigivastaseks. Kelli tuleb Uuevarikule loomatalitajaks, aga Ülo ajab ta minema. Arina, olles esmakordselt Aleksandriga Johannesel ja Almal külas, räägib Almale oma minevikust ning vastupidi. Toivo, kes on pahane kõrgema seltskonna peale, külastab Allanit. Jaanus saabub ootamatult isa juurde Tallinna, Allanile aga helistatakse samal ajal Toompealt ja lepitakse kokku esimene tööpäev. Teet Kallase dokumentaaldraama, idee autor Astrid Reinla.
Episode 6 : Kaheksakümne viies lugu
November. 07,1998
Laine ja Kristjan on ostnud uue vaiba. Proua Malle tahab Kristjaniga eraviisiliselt rääkida, kuid Laine viskab ta välja. Ahvenal on Margna jaoks varuks uus äriprojekt - hobuturism. Margna aga otsustab hakata mobiiltelefone kokku panema. Evald tahab poliitilise afääri kaasa teha ja läheb külla Pillele, et näha ka tolle reaktsiooni. Käsikiri Teet Kallas.
Episode 5 : Kaheksakümne neljas lugu
October. 31,1998
Põder teeb Evaldile ettepaneku astuda poliitikasse ja saada nende erakonna loominguliseks esindajaks. Evald annab oma nõusoleku. Malle kohtab tänaval Johannest, kes on väga muutunud. Malle tegeleb samuti aktiivselt poliitikaga ja palub Johannest saada õitsiliste partei usaldusmeheks. Tiiu, kes on hakanud müügiagendiks, külastab Maret Margna korteris Mornas. Mare on Margna ametlik esindaja Morna tehases ja ta otsustab oma venna talumaade pärast kohtusse kaevata. Stsenarist Teet Kallas, režissöör Tõnis Kask.
Episode 4 : Kaheksakümne kolmas lugu
October. 24,1998
Aleksander on Mornas Johannesel ja Almal külas ning teeb teatavaks oma plaani tutvustada järgmisel korral neid Arinaga, oma uue südamedaamiga. Jaanus on pahane vaba päeva võtnud töökaaslaste peale. Johannes püüab ta tuju parandada. Kukuveer lubab Allanile tööd muretseda. Evelin kohtab kohvikus Sumbergi. Stsenarist Teet Kallas, režissöör Tõnis Kask.
Episode 3 : Kaheksakümne teine lugu
October. 24,1998
Episode 2 : Kaheksakümne esimene lugu
October. 10,1998
Mida teha kui kingsepal pole õiget liistu ega haamritki? Allan kohtab Koplis oma endist klassivenda Toivot. Kuslapil on konfidentsiaalne ärikohtumine Põdraga. Jaanusel on külas tütarlaps. Mare usutleb Merikest. Stsenarist Teet Kallas, režissöör Tõnis Kask.
Episode 1 : Kaheksakümnes lugu
October. 03,1998
Õnne tänava lood jätkuvad. Luuasaarel käib poeedist postiljon. Pille peab vastu võtma petetud pangaklientide meelepaha, mis Evaldinigi kandub. Mare külastab Almat. Kuslap kurdab Johannesele oma metsa-muret. Stsenarist Teet Kallas, režissöör Tõnis Kask.

Seasons

Season 31
Season 31 2023
Season 27
Season 27 2019
Season 23
Season 23 2015
Season 22
Season 22 2014
Season 21
Season 21 2013
Season 20
Season 20 2012
Season 19
Season 19 2011
Season 18
Season 18 2010
Season 17
Season 17 2009
Season 16
Season 16 2008
Season 15
Season 15 2007
Season 14
Season 14 2006
Season 13
Season 13 2005
Season 12
Season 12 2004
Season 11
Season 11 2003
Season 10
Season 10 2002
Season 9
Season 9 2001
Season 8
Season 8 2000
Season 7
Season 7 1999
Season 6
Season 6 1998
Season 5
Season 5 1997
Season 4
Season 4 1996
Season 3
Season 3 1995
Season 2
Season 2 1994
Season 1
Season 1 1993

Related

Supernatural
Netflix
Supernatural
When they were boys, Sam and Dean Winchester lost their mother to a mysterious and demonic supernatural force. Subsequently, their father raised them to be soldiers. He taught them about the paranormal evil that lives in the dark corners and on the back roads of America ... and he taught them how to kill it. Now, the Winchester brothers crisscross the country in their '67 Chevy Impala, battling every kind of supernatural threat they encounter along the way.
Supernatural 2005
The Simpsons
HULU
The Simpsons
Set in Springfield, the average American town, the show focuses on the antics and everyday adventures of the Simpson family; Homer, Marge, Bart, Lisa and Maggie, as well as a virtual cast of thousands. Since the beginning, the series has been a pop culture icon, attracting hundreds of celebrities to guest star. The show has also made name for itself in its fearless satirical take on politics, media and American life in general.
The Simpsons 1989
The Boys
Prime Video
The Boys
A group of vigilantes known informally as “The Boys” set out to take down corrupt superheroes with no more than blue-collar grit and a willingness to fight dirty.
The Boys 2019
Dark Matter
Dark Matter
The six-person crew of a derelict spaceship awakens from stasis in the farthest reaches of space. Their memories wiped clean, they have no recollection of who they are or how they got on board. The only clue to their identities is a cargo bay full of weaponry and a destination: a remote mining colony that is about to become a war zone. With no idea whose side they are on, they face a deadly decision. Will these amnesiacs turn their backs on history, or will their pasts catch up with them?
Dark Matter 2015
Chernobyl
Max
Chernobyl
The true story of one of the worst man-made catastrophes in history: the catastrophic nuclear accident at Chernobyl. A tale of the brave men and women who sacrificed to save Europe from unimaginable disaster.
Chernobyl 2019
Rick and Morty
HULU
Rick and Morty
Rick is a mentally-unbalanced but scientifically gifted old man who has recently reconnected with his family. He spends most of his time involving his young grandson Morty in dangerous, outlandish adventures throughout space and alternate universes. Compounded with Morty's already unstable family life, these events cause Morty much distress at home and school.
Rick and Morty 2013
Westworld
Max
Westworld
A dark odyssey about the dawn of artificial consciousness and the evolution of sin. Set at the intersection of the near future and the reimagined past, it explores a world in which every human appetite, no matter how noble or depraved, can be indulged.
Westworld 2016
The Office
The Office
The everyday lives of office employees in the Scranton, Pennsylvania branch of the fictional Dunder Mifflin Paper Company.
The Office 2005
Breaking Bad
Netflix
Breaking Bad
Walter White, a New Mexico chemistry teacher, is diagnosed with Stage III cancer and given a prognosis of only two years left to live. He becomes filled with a sense of fearlessness and an unrelenting desire to secure his family's financial future at any cost as he enters the dangerous world of drugs and crime.
Breaking Bad 2008
The Big Bang Theory
Max
The Big Bang Theory
Physicists Leonard and Sheldon find their nerd-centric social circle with pals Howard and Raj expanding when aspiring actress Penny moves in next door.
The Big Bang Theory 2007