James Corden

Gender: male Birthday: 1978-06-17 Place of Birth:
Synopsis

James Kimberley Corden (born 17 June 1978) is an English actor, television writer, producer and presenter. He is co-creator and star of BBC comedy shows Gavin & Stacey and Horne & Corden, and acted in the 2009 film Lesbian Vampire Killers.Description above from the Wikipedia article James Corden, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Acting

Trolls
as    Biggie (voice)
I denne fantastiske og fargesprakende familiekomedien får vi endelig bli bedre kjent med Trollenes verden! De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og deres hverdag består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske Bergenserne, -det eneste som gjør dem lykkelig er når det er Troll på menyen. Etter at Bergenserne invanderte Trollhjem, må den overoptimistiske Poppy, og hennes motsetning -den praktiske Kvist- legge ut på en reise for å redde vennene sine. Sammen legger duoen ut på en redningsaksjon full av eventyr og uhell -og de prøver å holde ut med hverandre akkurat lenge nok til å få jobben gjort.
Lille Gruffalo
as    The Mouse (Voice)
I historien om Lille Gruffalo blir vi kjent med barnet til pappa Gruffalo. Gruffalo-fortellingene er elsket av både store og små, og det er jommen ikke så rart: Dette er et herlig lite eventyr som er både skummelt, morsomt, fantasifullt og overraskende - også i animert filmversjon. Pappa Gruffalo sier at ingen Gruffalo noen gang bør sette sin fot i den mørke skogen. En kveld går Lille Gruffalo likevel ut i snøen, på tross av farens advarsler. For den store stygge musa finnes vel ikke?
Planet 51
as    Soldier Vernkot (voice)
Den amerikanske astronauten Chuck Baker lander på Planet 51 og tror han er den første personen som setter sine månesko på planeten. Men til sin store overraskelse er planeten befolket av små grønne folk som lykkelig lever et vanlig liv. De har kun en eneste frykt; å bli invadert av romvesen ... slike som Chuck! Med hjelp av sin følgerobot "Rover" og sin nye venn Lem må Chuck navigere sin vei gjennom det vakre, men forvirrende landskapet til Planet 51 for å unngå å permanent havne på planetens romvesenmuseum.