Bob Gunton

Gender: male Birthday: 1945-11-15 Place of Birth:
Synopsis

Robert Patrick "Bob" Gunton, Jr. (born November 15, 1945) is an American actor. He is known for playing strict, authoritarian characters, with his best known roles as Warden Samuel Norton in the 1994 prison film The Shawshank Redemption, Chief George Earle in 1993's Demolition Man, and President Juan Peron in the original Broadway cast of Evita.Description above from the Wikipedia article Bob Gunton , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Acting

The 33
as    President Sebastián Piñera
Basert på en sann historie om kollapsen ved gruven i San Jose, Chile som etterlot 33 gruvearbeidere isolert under jorden i 69 dager.
Argo
as    Cyrus Vance
Numb
as    Dr. Townshend
Iron Jawed Angels
as    President Woodrow Wilson
The Perfect Storm
as    Alexander McAnally III
Bats
as    Dr. Alexander McCabe
Ace Ventura 2 - Naturen kaller
as    Burton Quinn
Tilkallet fra et ashram i Tibet, finner Ace seg på en farefull reise inn i Afrikas jungel for å finne Shikaka, det savnede hellige dyret i den vennlige Wachati-stammen. Han må gjøre dette før prinsessens av Wachatis bryllup med prinsen av Wachootoos. Hvis Ace mislykkes, vil det ende i en grusom stammekrig.
Frihetens Regn
as    Warden Samuel Norton
Den unge og fremgangsrike bankmannen Andy dømmes til livsvarig fengsel for mordet på sin kone og hennes elsker. I fengselet møter han en brutal og ødeleggende virkelighet, men også uventet vennskap så sterkt at det kan rive murer. Andy begynner steg for steg å meisle frem en plan for rettferdighetens skyld.
Demolition Man
as    Chief George Earle
Patriotenes spill
as    Interviewer
Det som begynner som en ferie for familien Ryan, ender brått når Jack Ryan (Harrison Ford) blir innviklet i en voldelig terroristaksjon. Ryan, som er en tidligere CIA-agent, reagerer lynraskt, og hindrer terroristene i å drepe medlemmer av den britiske kongefamilien. I kampens hete dreper amerikanerne en av terroristene, og fra dette øyeblikket er den radikale terroristgruppen ikke lenger bare besatt av politisk makt, men også av å hevne drapet.
JFK
as    TV Newsman #3
Glory
as    Gen. Charles Garrison Harker